977 08 76 29
Qui Som Socis Fundadors

Rs-Assessors,  és una  empresa nova, en la que s’uneix la innovació  i  emprenedoria  que caracteritza una empresa de nova creació, amb l’amplia experiència del socis fundadors.

Rs-Assessors, està especialitzada en la prestació de serveis integrals d’assessorament  i consultoria empresarial  a  Pimes  i particulars.

Rs-Assessors,  compta amb tota la tecnologia actual per tal de garantir una prestació dels serveis i tràmits amb l’administració publica, de forma eficaç i eficient. Ofereix sense cap mena de sobrecòs, el servei de recepció de notificacions tributaries i de la Seguretat Social, per compta del client, ofereix tanmateix la presentació de les declaracions de forma telemàtica, evitant que sigui el client el que tingui que preocupar-se de la presentació, cues...

Rs-Assessors compte amb el millor Software del mercat pel tractament comptable, tributari i laboral.

Rs-Assessors disposa d’un  pla de formació continua que garanteix que els nostres professionals estiguin sempre a al corrent de totes les novetats legislatives. Compta amb totes les mides de seguretat que garanteixen la confidencialitat de les dades dels nostres clients, i els fitxers informàtics es troben inscrits a l’agencia de protecció de dates.

Rs-Assessors,  està inscrita a la Secció de Societats, del  Registre General  D’Assessors Fiscals d’Espanya, amb el nombre 25834.

 

Denominació social

R. SOLE ASSESSORS I CONSULTORS, SL

C/ Mallorca, 29 bjs.

43820 CALAFELL (Tarragona)

NIF/CIF.  B55594881

 

  • Rafel Solé Sánchez

    Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Diplomat en Ciències empresarials. Postgrau en Auditoria de Comptes, ha cursat nombrosos cursos i seminaris.  Assessor Fiscal, inscrit al Registre General d’ Assessors Fiscals d’ Espanya, amb el nombre 9303. Col•legiat al Col•legi de Titulats Mercantils de Barcelona, amb el nombre 4.447.   Durant la seva dilatada vida laboral a cursat nombrosos cursos i seminaris.  Ha col•laborat amb diferents entitats impartint ponències de l’àmbit tributari.   Amb una experiència professional de 20 anys amb la àmbit de l’assessorament  fiscal i mercantil.

  • Susana Castro Roncero

    Llicenciada en Relacions Laborals.  Graduat Social Col•legiada. Tècnica en Prevenció de Riscos Laborals.   Durant la seva dilatada vida laboral a cursat nombrosos cursos i seminaris.  Compta amb una amplia experiència en l’àmbit de la gestió laboral i de la Seguretat Social.